button home - actief
button nieuws
button informatiepakket
button visie
button cursusdata
button wie zijn wij
button klanten
button inschrijven
button contact
logotekst - sociale competenties op school

Wie zijn wij

foto Ellen


Ellen Reehorst ontwerpt vanuit haar eigen bedrijf (www.ellenreehorst.nl) onderwijs, dat er toe doet. Ze is ontwikkelaar van alle cursussen van Frantzen, Reehorst & van Rossum op sociaal-emotioneel gebied en verzorgt vanaf 1996 docententrainingen. 'Scholen boeken veel resultaat met onze cursussen en dat geeft voldoening.' Cursisten noemen Ellen inspirerend en helder.

foto Dini


Dini Keizer is medeontwikkelaar van de sociale vaardigheidscursussen en geeft vanaf 1996 docententrainingen. Zij was werkzaam als sectordirecteur VMBO aan het dr. Aletta Jacobs College in Hoogezand en geniet nu van haar prepensioen. 'Tijdens de trainingen ontmoet ik veel positief ingestelde mensen, die zich willen inzetten voor kinderen!' Cursisten noemen Dini betrokken en deskundig.

Sandra Vos werkt als docent SPH aan Hogeschool Saxion. Ze heeft ruime ervaring als sova-trainer en jeugdhulpverlener binnen scholen voor VO en traint vanaf 2001 voor Frantzen, Reehorst & van Rossum. 'De trainingen zijn praktisch en alle deelnemers krijgen positieve aandacht. Ik geniet van de sfeer en de fijne mensen!' Cursisten noemen Sandra een vrolijke vakvrouw.

foto Freka


Freka Vink is eigenaar van Training Coaching Groningen (www.training-coaching-groningen.nl). Ze traint en coacht ondernemers en brengt ervaring uit het bedrijfsleven mee. 'Ik ben onder de indruk van de betrokkenheid van docenten bij hun leerlingen. Ik draag graag bij aan het nóg competenter maken van deze vakmensen!' Cursisten noemen Freka energiek en enthousiast.

foto Renie


Renie Bahlmann is eigenaar van Moedig Mens (www.moedigmens.nl) en mede directeur en opleider aan het Adler-Schoenaker Instituut Nederland. Ze is gespecialiseerd in de Individual Psychologie. 'Graag laat ik docenten kennis maken met de kracht van bemoediging. Want wie kan er nu niet een beetje meer moed gebruiken?' Cursisten noemen Renie een deskundige docent en een moedig mens.

foto Harry


Harry Frantzen is directeur van de School of Education van CHS Windesheim Zwolle en heeft op dit moment even geen tijd voor interim klussen binnen Frantzen, Reehorst & van Rossum.

foto Jan


Jan van Rossum is docent scheikunde en decaan aan het Ashram College in Alphen aan de Rijn. Binnen Frantzen, Reehorst & van Rossum is hij actief als ontwikkelaar en regiocoach Nieuwe Scheikunde.

Ikonen van de cursussen Sociale vaardigheden Een positieve klas Grip op competenties Vaardigheden voor stages De kracht van bemoediging Gesprekken voeren
2013 | Algemene voorwaarden | Colofon