button home - actief
button nieuws
button informatiepakket
button visie
button cursusdata
button wie zijn wij
button klanten
button inschrijven
button contact
logotekst - sociale competenties op school

Wie zijn wij

foto Ellen


Ellen Reehorst is ontwikkelaar van alle trainingen van Frantzen, Reehorst & van Rossum op sociaal-emotioneel gebied en leidt vanaf 1996 SOVA-trainers op. 'Scholen boeken veel resultaat met onze trainingen en dat geeft voldoening.' Daarnaast is zij programmaleider bij Scrum@school (scrumatschool.nl). Cursisten noemen haar helder en inspirerend.

foto Harry


Harry Frantzen is zakelijk leider van de VOF Frantzen, Reehorst & van Rossum (waaronder Scrum@school) en toezichthouder op enkele scholen.


foto Jan


Jan van Rossum is programmaleider en trainer bij Scrum@school (scrumatschool.nl). Daarnaast is hij curriculumontwikkelaar Nieuwe Scheikunde en loopbaan coach van jonge mensen.

foto Renie


Renie Bahlmann is eigenaar van Moedig Mens (www.moedigmens.nl) en mede directeur en opleider aan het Adler-Schoenaker Instituut Nederland. Ze is gespecialiseerd in de Individual Psychologie. 'Graag laat ik docenten kennis maken met de kracht van bemoediging. Want wie kan er nu niet een beetje meer moed gebruiken?' Cursisten noemen Renie een deskundige docent en een moedig mens.

Ikonen van de cursussen Sociale vaardigheden Een positieve klas Grip op competenties Vaardigheden voor stages De kracht van bemoediging Gesprekken voeren
Algemene voorwaarden | Colofon